Bas van Ewijk Logistics BV

Passie voor vervoer

Logistiek is een vak….óns vak! We zijn er trots op en voeren uw opdracht vakkundig en vertrouwd uit.

Bas van Ewijk logistics is een jong en dynamisch bedrijf en levert een  optimale logistieke dienstverlening. 

Ons wagenpark is  modern en gespecialiseerd,  en een aantal auto’s  zijn uitgerust met eigen losfaciliteiten. Door gebruik van eigen losfaciliteiten zijn wij in staat om op iedere plaats zonder hulp van buitenaf uw goederen te lossen. Ook zijn meerdere van onze auto’s aangepast aan de huisstijl van onze vaste opdrachtgevers.  

Bas van Ewijk logistics is een compacte en efficiënte organisatie. Door jarenlange ervaring en een breed netwerk zijn  wij in staat om voor ieder logistiek probleem een innovatieve oplossing te vinden. Wij werken met een viertal basisvoorwaarden: flexibiliteit, betrouwbaarheid, onafhankelijk en kwaliteit.  Mede door onze compacte organisatie  kunnen wij  u een persoonlijke zorg en optimale service bieden.  Kortom voor al uw logistieke uitdagingen kunt u bij ons terecht!

Historie:

Na jaren ervaring te hebben opgedaan in ons familiebedrijf heeft mijn vader zijn bedrijf in 2001 verkocht aan een grote internationale organisatie. Binnen deze organisatie heb ik nog een zevental jaren met veel plezier gewerkt, en vooral veel geleerd. Als manager customer service en sales  en later als key- accountmanager voor een aantal grote internationale verladers, heb ik veel ervaring opgedaan met verschillende modaliteiten. Juist door werkzaam te zijn geweest in een familiebedrijf - persoonlijke benadering en korte lijnen richting opdrachtgevers – en aan de andere kant de professionele internationale werkomgeving, zijn wij  als geen ander in staat om het beste van deze twee werelden in ons bedrijf samen te voegen.

Internationaal transport is een vak…óns vak! We zijn er trots op en voeren uw opdracht vakkundig en vertrouwd uit. Noem het de nuchtere aanpak.

Kortom: afspraak = afspraak.

 

Havenweg 26

6603 AT WIJCHEN

Tel: 024-6424006

Fax: 024-6423001

bas@bvanewijk.nl

www.basvanewijklogistics.nl

 
 

Menu