Reis naar Napels

Uitnodiging stedentrip naar Napels

Zoals op de Algemene Ledenvergadering al aangekondigd kunnen we gelukkig in 2022 weer een mooie reis maken.

De bestemming wordt Napels en we vertrekken op zaterdagochtend 9 april 2022 en zullen naar verwachting op maandagavond 11 april 2022 weer in Wijchen zijn. De vluchttijden zijn nog niet definitief bekend.

Ook is het programma nog niet helemaal bekend maar het zal zeker weer de moeite waard zijn. Zoals het er nu naar uit ziet, kunnen we ook weer een voetbalwedstrijd bezoeken van de (huidige) koploper in de serie A. Dat wordt dan Napoli vs. Fiorentina.

De kosten van vluchten, ****hotel (incl. ontbijt) en transfers bedragen 500,- euro. Net als voorgaande jaren zullen we voor de dagactiviteiten, diners en lunch enkele weken voor vertrek een aanvullende zakelijke factuur sturen.

Bovenstaande is nog wel onder een klein voorbehoud omdat we mede afhankelijk zijn van het aantal aanmeldingen. De data staan al wel vast. Uiteraard ontvang je ruim voor vertrek alle benodigde gedetailleerde informatie.

Omdat op korte termijn alles definitief moet worden vastgelegd, kun je jezelf aanmelden tot en met 31 oktober 2020!

LET OP! Als je eerder al had ingeschreven (en betaald) voor de geannuleerde reis naar Krakau, vragen we je toch even opnieuw aan te melden! Ook voor de eventuele introducé. Zo weten we zeker dat mailadressen ed nog kloppen en dat iedereen op de hoogte is van de wijzigingen ven deze nieuwe bestemming.

Klik op de onderstaande button om je in te schrijven.

Saluti!


 

Aanmelden Napels 2022