Bedrijvenbezoek Technoforum 2023

2023 
Bedrijvenbezoek Technoforum

Vrijdag 8 september waren onze leden van de Businessclub AWC welkom bij het Technoforum. Na het ontvangst in de binnentuin hebben de aanwezigen een rondleiding gekregen door het gebouw.
Technoforum is dé plek voor bedrijven met liefde voor techniek, met de wil om meer uit zichzelf en uit elkaar te halen. Samenwerken is hierbij een tweede natuur, veiligheid essentieel. Technoforum en haar (toekomstige) bewoners onderscheiden zich niet alleen door creativiteit en innovatie, maar vooral door vertrouwen, verbinding, continue ontwikkeling en kennisdeling.
De medewerkers van morgen worden hier opgeleid. De uitvinders van de toekomst kunnen er hun ontdekkingen doen. Creativiteit wordt gestimuleerd, op basis van vrijheid en flexibiliteit. Fouten zijn bij ons geen mislukkingen, maar waardevolle lessen voor de toekomst. Talenten en kwaliteiten komen tot volle bloei door het persoonlijk leiderschap van alle betrokkenen. Zéér interessante rondleiding dus.
Aansluitend was er een heerlijk Italiaans buffet waar met volle teugen van genoten is.

Bernard Schols

Naast een kijkje in de keuken van Technoforum gaf mr. Bernard Schols een lezing, genaamd 'voorkom ruzie bij de kist'. Bernard Schols is hoogleraar successierecht aan de Universiteit in Nijmegen. Deze bevlogen spreker weet niet alleen zijn studenten te boeien, maar geeft ook lezingen en theateroptredens door het hele land. Vorig jaar mocht hij zelfs op de zwarte cross optreden. 
'Vergeet al die tranentrekkende series, romans en films; wie van echt onversneden drama houdt, haalt z’n hart op in het hedendaagse erfrecht.' Met deze woorden prijst Bernard Schols zijn boek 'Voorkom ruzie bij de kist' aan. Tijdens de lezing met ditzelfde onderwerp zal worden op humorvolle wijze worden ingegaan op spraakmakende erfrechtelijke kwesties en worden de nodige tips gegeven om de ruzie bij de kist te voorkomen. Het mocht uiteraard niet ontbreken dat iedere bezoeker het boek mee naar huis kreeg.

De avond werd afgesloten met een gezellige netwerkborrel op het terras.