Hallo Morgen

Hallo morgen!

Je wilt vooruit met je bedrijf, maar iets houdt je tegen. Processen lopen niet lekker. Je applicaties zijn verouderd en registratie van gegevens kost veel tijd. Of het beheer van je ICT kost je veel tijd, omdat je er niet genoeg van weet. Kostbare tijd die je liever in je bedrijf wilt steken.

Wij helpen (groot)handelsbedrijven vooruit met gedegen ICT en procesoptimalisatie. Wij zijn een hecht team van specialisten die het elke dag een beetje beter doen.

 

Proces optimalisatie

Er zijn altijd wel verbeterpunten te vinden in iedere organisatie. Sommige zijn klein, anderen groot. Maar wanneer pak je ze aan? Er is meestal geen tijd om hier aandacht aan te geven. Uitstel is afstel en daarmee ontneem je jezelf de kans om te groeien.

Met procesoptimalisatie verbeteren we stap voor stap jouw bedrijfsprocessen en dat levert direct tijdwinst, kostenbesparing en inzicht op. Daarmee kunnen jij en je medewerkers weer focussen op de kernactiviteiten van je bedrijf. En dat zorgt weer voor groei.

Door je bedrijfsprocessen te verbeteren bespaar je tijd, verbeter je de communicatie met je klanten of verhoog je de productie. Het kan je ook overzicht geven door visualisatie van je resultaten en processen. Het resultaat is altijd dat je weer grip krijgt op je bedrijf. En dat geeft rust.

 

De slimme werkplek

Laat je medewerkers thuis net zo werken als op de zaak. Dat hoort helemaal bij deze tijd. Ze moeten thuis ook bij bedrijfsdata kunnen en samenwerken moet net zo moeiteloos gaan. Hoe ga jij dat faciliteren?

Maak kennis met de Slimme Werkplek van Hallo Morgen: een krachtige combinatie van Microsoft 365, een verandercoach en overdreven toegewijd beheer en onderhoud.
 

Naam 
Hallo morgen        
Adres Graafseweg 590
Postcode 6603 CM Wijchen
Telefoon 024-3787788
Website www.hallomorgen.nl
E-mail info@hallomorgen.nl


https://www.bcawc.nl/write/Afbeeldingen1/Smoelenboek/Jan-Willem Gelsing.jpeg?preset=content

Jan-Willem Gelsing

Menu