Happen, Tappen en Trappen 2024

Happen, Tappen en Trappen

Vrijdag 26 januari begon de dag regenachtig, echter later op de dag was het heerlijk weer voor de deelnemers Happen, Tappen en Trappen. Temperatuur tegen het vriespunt maar de fietsers waren er op gekleed……geen probleem dus.
Kleine 70 personen arriveerden op de afgesproken tijd bij de eerste horecagelegenheid Umberto in het  Restaurant Samen. 
Voorzitter Harm Rutten verwelkomde ieder met een verlate nieuwjaarswens en legde
voor de nieuwe leden de spelregels uit.
Ons Businessclub lid Bob Jansen had een mooi en heerlijk gerecht uitgekozen waarvan genoten werd. Couscous met zalm op een aangekleed bord gepresenteerd.
Uiteraard konden de nodige consumpties genuttigd worden.

Iedereen weer op de fiets voor een verplaatsing van enkele honderden meters naar
De Markies. Paul Jeurissen had het accent op de vis gelegd. Scampies , viskroketje en
Tagliatelle maakten dit gerecht bijzonder heerlijk. Dat de leden, mede door de verplaatsing van locaties, met elkaar wisselende gesprekken voerden is een meerwaarde van de activiteit.
Dan de  langste afstand, met de fiets richting Wijchen Centrum. Geen probleem voor de diehards.

Villa Sterrebosch was no 3. Geert Sanders had gekozen voor gerechten van de Smoky Joe. Hamburgertje en Pulled Pork op mini briochebroodjes  en een klein stukje huisgerookte Spare-Rib aangevuld met pommes frites maakte het tot een smakelijk geheel.

De volgende locatie was te voet richting Markt. Waar we welkom werden geheten bij ons lid Zaal 4.  Duco en Nino hadden de 2de verdieping voor onze groep gereserveerd. Met de nodige drankjes en een heerlijk gerecht van rundvlees, aangekleed met puree en rodekool werd het eetgedeelte afgesloten.

De afsluiting was als gewoonlijk bij Café Anneke  waar Martijn nog de nodige biertjes mocht tappen voor degene die het nog aankonden.
De gezelligheid deze lange avond was weer optimaal.