René Elvers Vleeswaren

Elvers vleeswaren is in 1968 opgericht door Lambert Elvers. Samen met zijn zoon René Elvers (destijds  11 jaar oud) werkte hij als een gedreven vakman. De persoonlijke benadering, kwaliteitsproducten en  goede service, zorgde voor een succesvolle onderneming. 

Op 4 november 1977 kwam Lambert Elvers te overlijden en was René Elvers op 20 jarige leeftijd, vastbesloten om het bedrijf van zijn vader voort te zetten. 

Het lukte René Elvers om zijn bedrijf en assortiment succesvol te laten groeien. Naast zijn groothandel Rene Elvers Vleeswaren B.V. kocht  hij in 1999 de voormalige Vleeswarenfabriek van v. Elferen, een bekende speler in Nijmegen en omstreken. Zo ontstond het productiebedrijf: René Elvers Vleeswaren Belvedere BV.  

Rene Elvers vleeswaren BV staat al 40 jaar bekend om zijn gezellige en persoonlijke benadering, waarbij kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.

Wij bieden onze klanten een kwaliteitassortiment van ruim 3000 artikelen. Van vleeswaren, geportioneerd vers vlees, kazen zowel binnen als buitenlands, kipproducten, wild, salades, rauwkosten, sauzen tot verpakkingmaterialen. 

Merendeel van onze producten worden in ons productiebedrijf vervaardigd, andere producten worden onder eigen label geïmporteerd zoals o.a. de parmaham/ serranoham uit Italië, Chorizo uit Spanje, en de patés uit België. 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie dan horen wij dat graag!

Naam 
René Elvers Vleeswaren BV            
Adres Graafseweg 37a
Postcode 6603 CA Wijchen
Telefoon 024-6421666
Website www.reneelvers.nl
E-mail info@reneelvers.nl


Menu