Sengers Podotherapie

Heeft u heup-, knie-, rug- of voetproblemen, maar twijfelt of u behandeld moet worden of heeft u andere vragen? U kunt bij ons snel en gemakkelijk geholpen worden door gebruik te maken van onze WhatsApp-dienst. Stuur een vraag of foto in en ontvang snel een antwoord van Frans.

PODOTHERAPEUT AAN HUIS? BIJ ONS IS DAT MOGELIJK
Sengers Podotherapie Wijchen heeft het praktijkkeurmerk van de NVvP.  Het keurmerk maakt voor alle partijen in de gezondheidszorg (patiënten, hulpverleners, zorgverzekeraars en de overheid) zichtbaar dat het goed zit met het kwaliteitsbeleid van de praktijk die over het keurmerk beschikt.

Over Frans:

Ik ben Frans Peters Sengers, 55 jaar en herintreder in het vak Podotherapie. Sinds 2017 ben ik in dienst van Flipse Voetencentrum Elst en werkzaam in mijn eigen praktijk in Wijchen Centrum en in het Leefstijlcentrum Wijchen Gezond in het Meander.

Door mijn gezin, mijn sportieve heden en verleden, mijn baan en mijn drang om in beweging te blijven, weet ik hoe enorm frustrerend het is als je niet vooruit kunt. Het maakt je wereld een stuk kleiner. Ik vind het fijn om u als patiënt zoveel mogelijk aan de gang te houden met de mogelijkheden van het beroep van podotherapie.

Om mijn kennis en kunde zo goed mogelijk up to date te houden blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen deze branche, blijf ik leren en heb ik
veelvuldig overleg met collega-therapeuten en andere specialisten.

Naam 
Sengers Podotherapie            
Adres Burchtstraat 13a
Postcode 6602 APWijchen
Telefoon 024-6418000
Website www.sengerspodotherapie.nl
E-mail info@sengerspodotherapie.nl
What's app 0651235495


Frans Sengers

Menu