Eclips Raamdecoratie

“De klant krijgt ook echt wat hij in zijn hoofd heeft”

Mijn hele leven heb ik al een passie voor mooie dingen, met name voor het stylen en aankleden van woningen. In onze woon- en kadowinkel in Nijmegen kon ik dan ook mijn hart ophalen. Maar ik wilde meer. Ik kan niet stilzitten en merkte tijdens het inrichten van onze eigen winkel dat ik het ook belangrijk vind dat het creëren van een mooie, fijne sfeer samengaat met kwalitatief goede producten. En dat het maken en monteren van die producten naast passie, ook vakmanschap vereisen. Ik besloot verder te gaan op het gebied van ‘sfeermontage’ aan woningen; alles om een woning mooier te maken was mijn ding. Verder volgde ik de opleiding tot meubelmaker en ging ik aan de slag voor een leverancier van raamdecoratie. Dat vond ik geweldig: mensen een goed advies kunnen geven en het product technisch perfect kunnen afleveren en monteren. Een stukje kunnen bijdragen aan het woongenot van de klant, daarin wilde ik verder. De volgende stap was die naar Eclips raamdecoratie, waarmee ik nu al een aantal jaren service aan huis verleen.

Eclips levert alle soorten raamdecoratie: van shutters tot lamellen en rolgordijnen en van jaloezieën tot vouw- en paneelgordijnen. Daarnaast ben ik ook specialist op het gebied van horren: met de topproducten van Unilux zorg ik dat er wel frisse lucht, maar geen ongedierte in huis komt. Uiteraard wordt alles door mij persoonlijk ingemeten en op maat gemonteerd.

Je hoeft niet naar een showroom om het product te kiezen dat het beste past bij jullie woonstijl: ik breng de showroom bij jouw thuis! Ter plekke kunnen we dan materialen, stoffen en kleuren vergelijken, zodat je ook weet of het past bij de rest van je interieur. Je krijgt dus ook echt wat je in je hoofd hebt! In het geven van een goed advies vind ik het belangrijk om op de hoogte te zijn van de situatie; hoe is de lichtinval, hoeveel ruimte is er en op welk materiaal wordt de raamdecoratie bevestigd? Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat het product ook gaat brengen wat je ervan verwacht en dat het netjes en goed gemonteerd wordt. Ook daarin geef ik een eerlijk advies.

Met mijn ‘mobiele showroom’ en kennis breng ik kwaliteit en sfeer samen en neem ik inspiratie mee naar jouw huis. Maak vrijblijvend een afspraak en ik kom graag kijken wat ik voor je kan betekenen.

Twan Martens.

Naam 
Eclips Raamdecoratie
Adres Saltshof 3349
Postcode 6604 GRWijchen
Telefoon 06-22682729
Website www.eclipsraamdecoratie.nl
E-mail info@eclipsraamdecoratie.nl


Twan Martens

Menu