Sterrebosch

GRAND CAFÉ STERREBOSCH

In hartje centrum van Wijchen, tussen de Wijchense Markt en Kasteel Wijchen ligt Grand Café Restaurant Sterrebosch.Onze gastvrije bediening en keukenteam weten onze gasten iedere keer weer in  de watten te leggen. Van dinsdag t/m zondag beginnen we iedere dag met onze huisgemaakte appeltaart lekker vers uit de oven. Genieten op ons (verwarmde) bruisende terras, de huiskamer of de vide. Welke ook te reserveren zijn voor kleinere gezelschappen waarvoor we ook aantrekkelijke arrangementen op maat aanbieden.

RESTAURANT

Met uw familie, vrienden, collega's of klanten samenkomen in een ontspannen ambiance? Het restaurant met haar stijlvol chique karakter biedt voor elk wat wils. Onze koks bereiden dagelijks graag een ambachtelijk diner voor u met uitsluitend verse producten.

Menukaart
Onze menukaart is erg uitgebreid met verschillende gerechten. Van de heerlijkste voorgerechten tot de meest exclusieve hoofdgerechten die met verse producten en vooral met liefde worden bereid.

ZALEN

Sterrebosch dankt zijn goede naam aan het compleet verzorgen van partijen, waarbij kwaliteit, gezelligheid en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. De wensen van de gast staan centraal en wij denken dan ook graag mee tot in ieder detail.

Hiervoor bieden wij een diversiteit aan zalen, zodat er voor elke gelegenheid een geschikte zaal is. 

EXCLUSIEVE CATERING

Viert u uw verjaardagsfeest, huwelijk, personeelsfeest of bedrijfsjubileum liever in uw eigen, vertrouwde omgeving of op een andere unieke locatie? Ook dan denken wij graag mee tot in het kleinste detail. Tijdens de voorbereidingen komen wij op locatie de mogelijkheden bekijken en bespreken. Er wordt ruim aandacht besteed aan uw wensen en daar volgt een passend voorstel! Dit zorgt er mede voor dat u zelf ook kunt genieten samen met uw gasten van dit bijzondere moment.

Naam 
Sterrebosch Wijchen
Adres Kasteellaan 6
Postcode 6602 DE  Wijchen
Telefoon 024 6412472
Website http://www.sterrebosch.nl
E-mail info@isterrebosch.nl

 

    

 Geert Sanders Jr.
Geert Sanders Sr.


 

Menu