GOLFDAG 2024

                                                                                                     

Golfdag Businessclub AWC vrijdag 24 mei

Dagen van tevoren werd er met regelmaat door de organisatie naar de weersverwachting gekeken. Het was best spannend om de beslissing te nemen om de Golfdag van de businessclub wel door te laten gaan.
Overleg met Danny van GolfLink……………… en deze was resoluut: DOORGAAN!
Inderdaad, goede beslissing, het werd een superdag. Ca. 60 leden hadden zich aangemeld voor de wedstrijd en clinic. Locatie dit jaar was Afferden (L) op landgoed Bleijenbeek met een fantastische golf course. Wanneer je Landgoed Bleijenbeek voor je ziet, denk je direct aan Kasteelruïne Bleijenbeek. De oude ruïne Bleijenbeek is onlosmakelijk verbonden met het Landgoed en biedt met haar rijke historie en interessante verleden een kijk op de regio en het verhaal van Bleijenbeek. De oude Kasteelruïne Bleijenbeek is een prachtig pand dat je vanaf Landgoed Bleijenbeek kunt zien.                                  Maar tenslotte kwamen we toch voor het golf.
Er werd sportief gestreden om de prijzen. Bij het wedstrijdonderdeel is het vermeldingswaardig dat Rene Wijshake en Jan Willem Romijnders als eerste eindigden. Bij de clinic stegen Sjaak de Bruijn en Henri Cornelissen ver boven de rest uit. Meer gegevens over de uitslag zie bij de foto’s.
Met een uitstekend verzorgd barbecue-buffet en de nodige drankjes werd de dag  afgesloten. Een dag waar iedereen met een goed gevoel op kan terugkijken.