ALV 2021

Op 27 september 2021 hebben we weer de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering gehouden. Eindelijk weer een activiteit en gelukkig weer op locatie bij een van onze horecaleden. Ondanks de prima verlopen online editie toch een verademing om weer gezellig bij elkaar te zijn.

Geert Sanders van het Sterrebosch hadden het uitstekend georganiseerd met een voortreffelijk diner. De voorgerechten proeverij, de tournedos of combinatie van zalm en gamba en tot slot de aardbeien Romanoff waren niet te versmaden.

Ook deze keer is de vergadering goed bezocht en op de agenda stonden een aantal mooie punten. Helaas kon Pieter Giesbers er niet bij zijn voor de jaarlijkse 'voordracht' van het jaarverslag, maar gelukkig liet hij de rest van het bestuur achter met een volledig uitgewerkt verslag. Uiteraard met de nodige grapjes en hij kon het niet nalaten om enkele 'tongbrekers' als 'Critical Chain Project Management' op te nemen.

Een ander hoogtepunt is de bekendmaking van de jaarlijkse voetbalreis die na twee annuleringen dit jaar eindelijk door kan gaan. Dit jaar gaan we naar het mooie Napels. Zon, cultuur, lekker eten en drinken moeten weer garant staan voor een paar leuke dagen. Met uiteraard een bezoek aan de wedstrijd Napoli - Fiorentina. 

Daarnaast konden we gelukkig bekend maken dat dankzij de Businessclub en vele individuele leden de nieuwe entree van AWC dit jaar gerealiseerd zal gaan worden. 

Aan het eind van de vergadering zijn er unaniem twee nieuwe bestuursleden verkozen, Sven van Rossum van Rapir en Roel de Bruijn van OBC Accountants en Belastingadviseurs. Top dat jullie deze rol willen vervullen en veel succes de komende termijn! Ook werd onze voorzitter Harm Rutten met luid applaus herkozen voor zijn vierde termijn als bestuurslid. 

Helaas hebben er ook twee bestuursleden afscheid genomen, Marc Reuvers en Wilfred Overdijk. Omdat Wilfred 9 jaar heeft deelgenomen in het bestuur is hij benoemd als Lid van Verdienste. 

Marc en Wilfred, namens alle leden ontzettend bedankt voor alles wat jullie voor de Businessclub hebben betekend en heel veel succes met alle toekomstige bezigheden!