GHW

Wij maken verzekeringen, financieel advies en hypotheekadvies persoonlijk


Het is ons doel om je op elk punt in jouw leven betrouwbaar en persoonlijk financieel advies te geven. Over jouw verzekeringen, jouw pensioen, jouw hypotheek en zelfs over jouw nalatenschap. Ook begrijpen wij dat je niet jouw leven lang in dezelfde situatie verkeert. Hoe jouw situatie zich ook ontwikkelt, wij groeien gewoon met je mee. Jouw belang wordt ons belang.
Dit zie je ook terug in onze zakelijke verzekeringen, want zorgeloos ondernemen start met de juiste verzekeringen en een gegrond financieel plan.
Wij investeren continu in een veelzijdige portefeuille van verzekeraars en hypotheekverstrekkers. Hierdoor kunnen wij je altijd de beste verzekering, hypotheek en het beste totale financieel advies aanbieden. Of het nu gaat om een autoverzekering, bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering of hypotheekadvies; jouw financieel adviseur staat klaar.

Wij willen je graag leren kennen.

Wij geloven dat een persoonlijke samenwerking de sleutel is tot een zorgeloze toekomst met de juiste verzekeringen. Daar beginnen we het liefst zo vroeg mogelijk mee. Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw toekomst kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over onze verzekeringen, pensioenen, hypotheken en over ons betrouwbare Persoonlijk Financieel Overzicht (PFO).

Naam 
GHW verzekert persoonlijk
Adres Takenhofplein 3
Postcode 3538 SZ Nijmegen
Telefoon 024-3247625
Website www.ghw.nl
E-mail info@ghw.nl


Sander van Alphen


Menu