Yes Wijchen Haringparty 2019

Woensdag 12 juni 2019 heeft een spetterende Haring Veiling 2.0 editie plaatsgevonden in zaal Sterrebosch. De bijna 90 gasten hebben genoten van een bijzonder geslaagde avond en een schitterende opbrengst bijeengebracht voor Animi Vivere”, Odensehuis Wijchen. 

 

Tijdens een openingsinterview heeft initiatiefneemster en directrice Loesan Peters de stichting, die zich inzet om jong dementerende te faciliteren in een zinvolle dagbesteding, geïntroduceerd en Jurgen Claassen, geriater aan het Radboud UMC, een toelichting gegeven op aandoening, de gevolgen en de bijdragen van “Animi Vivere” om met deze aandoening te leren leven. 

Met de opbrengst heeft de stichting als doel de openingstijden naar 4 mogelijk 5 dagen per week uit te breiden. Tijdens een 5 gangen diner heeft Burgemeester van Wijchen Hans Verheijen het 1e haringvaatje verloot onder de aanwezige gasten en zijn onder enthousiaste leiding van Notaris Patrick van Beek de 3 haringveiling rondes gehouden. De opbrengst bedroeg ruim 9.700 euro, maar een aantal giften en donaties moesten nog ontvangen worden. 

 

Na afsluiting van het officiële gedeelte heeft de band “New Hips” een prachtig optreden verzorgd en is er nog volop gedanst.

Klik HIER voor de foto’s.