Kerstpakkettenplaza.nl

KERSTPAKKETTENPLAZA.NL

 
Kerstpakkettenplaza.nl is de grootste online kerstpakkettenleverancier van Nederland. Met meer dan 1.000 traditionele kerstpakketten hebben wij simpelweg de meeste keuze. Wij leveren kerstpakketten in verschillende soorten en maten. Voor ieder budget hebben wij een passend en origineel kerstpakket. Door onze ervaring en expertise zijn wij reeds jarenlang een vertrouwde leverancier met een brede klantenkring.

Naast onze standaard kerstpakketten hebben wij verschillende eigen keuze concepten. Deze eigen keuze kerstpakketten maken het mogelijk om uw medewerkers zelf een leuk kerstgeschenk uit te laten kiezen.
Als u op zoek bent naar een alternatief kerstpakket, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Zo hebben wij vele wijn-, bier- en likeurpakketten, cadeaubonnen, foto op linnen, kunstzinnige kerstpakketten en Rituals kerstpakketten.

Uniek aan Kerstpakkettenplaza.nl is dat u met uw aankoop automatisch een goed doel steunt. Per verkocht kerstpakket dragen wij zelf een donatie af aan het goede doel van uw keuze. Ook hebben wij speciale goede doelen kerstpakketten.

Kortom, Kerstpakkettenplaza.nl is de totaalleverancier voor al uw kerstpakketten, kerstgeschenken, relatiegeschenken en originele cadeaus.

Merijn Kokke
Kerstpakkettenplaza.nl
Gildeplein 5
6606 AK NIFTRIK (GLD)
T: 024-303 11 66
F: 024-303 11 67
E: info@kerstpakkettenplaza.nl
I:  www.kerstpakkettenplaza.nl

klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl


 
 
 

Menu