Wesso elektro

Wesso elektro Wijchen b.v. is een elektrotechnische installateur met bijna 50 jaar ervaring. Wij zijn een partner voor zowel de particuliere als zakelijke markt.

 Wesso ontwerpt, installeert, onderhoudt en renoveert technische installaties in de woningbouw, utiliteit, winkels, kantoorpanden, scholen en horeca-gelegenheden.

Bij technische installaties moet u denken aan: elektrotechniek in de breedste zin van het woord, data- en telecommunicatie, intercom installaties, beveiliging (inbraak, brand, ontruiming), keuringen, noodverlichting, elektrische deuroplossingen, (elektrisch) aansluiten van scootmobielen en domotica.  

Wesso elektro Wijchen b.v. werkt volgens de BRL-6000 criteria, welke gelden voor woningbouw en utiliteit, hetgeen betekent dat alle door ons geleverde producten en ontwerpen voldoen aan de daarvoor geldende eisen, zoals o.a. de NEN 1010 en de NEN 3140.  Dit geeft u een garantie voor professionaliteit en veiligheid tijdens de aanleg en bij het gebruik van uw elektrotechnische installatie.  

Wij richten ons met name op de elektrotechniek, maar hebben vaste partners voor inbraak- en brandmeldinstallaties en elektrische deuroplossingen.  Tevens beschikken wij over een 24-uurs storingsdienst, zodat u ook voor storingen ten alle tijden een beroep op ons kunt doen. 

Naam 
Wesso elektro BV
Adres Kruisbergseweg 62
Postcode 6600 AC Wijchen
Telefoon 024-6413203
Website www.wesso.nl
E-mail info@wesso.nl


  

 Marian Wessels
Cor Wessels
 
 

 

Menu