Shift Happens van Ruud Veltenaar

Driemaal is scheepsrecht is het gezegde, maar zelf dat ging in dit geval niet op. Liefst vier keer was deze activiteit opnieuw ingepland als gevolg van omstandigheden en veranderende coronaregels.

Maar op maandag 1 november was het dan toch zover. De activiteit in de businessclubruimte bij AWC met inspirator en filosoof Ruud Veltenaar. Met ruim 40 aanmeldingen waren alle stoeltjes bezet. Onze leden zijn netjes ontvangen en Eef had de koffie klaar staan.

Voordat Ruud aan zijn verhaal begon kreeg Piet Hubers de gelegenheid om het voetbalplan van AWC toe te lichten. Hieruit bleek weer eens dat er veel mooie dingen gebeuren bij de voetbalvereniging. Piet had een boeiend verhaal met een duidelijke voetbalvisie die door de hele vereniging wordt uitgedragen. Klik hier  om de pdf van zijn presentatie te downloaden.

Om 20:00 uur stak Ruud Veltenaar van wal. Met zijn manier van presenteren en vertellen waren de toehoorders direct geboeid.  Op bevlogen en gepassioneerde wijze vertelde Ruud waar het heen kan gaan met onze wereld gebaseerd op wetenschappelijke feiten. Soms schokkend en confronterend, maar wel met de nodige humor en af en toe een kwinkslag. Vooral onze advocaten moesten het regelmatig enigszins ontgelden. Ruud kan als geen ander een spiegel voorhouden aan zijn publiek. Dat gaf in elk geval stof tot nadenken waar we met z'n allen mee bezig zijn.

Veder liet Ruud een aantal aansprekende technieken en technologieën de revue passeren waarmee de wereld echt een stukje mooier en beter gemaakt kan worden. Al met al een zeer leerzame en aansprekende presentatie.

Deze presentatie is tot en met 15 november te downloaden via deze link met wachtwoord AWC2021.

Na afloop kon er nog even gezellig nagebabbeld en nageborreld worden waar nog veel enthousiaste reactie te horen waren. Al met al weer een zeer geslaagde activiteit die zeker voor herhaling vatbaar is!