Technisch Installatiebedrijf Toonen BV

Technisch Installatiebedrijf Toonen BV

Installatiebedrijf Toonen uit Wijchen verzorgt uw complete installatiewerk. De producten en diensten die wij u leveren maken onderdeel uit van hoogstaande installatietechniek uitgevoerd door vakkundige en toegewijde installateurs. Of het nu gaat om duurzame energie, cv-installatie of loodgieterswerk. Waarmee mogen we u helpen?

Service en onderhoud

Technisch Installatiebedrijf Toonen hecht veel waarde aan service en onderhoud. Wij zorgen niet alleen voor installaties van bijvoorbeeld CV-ketels, maar zorgen ook voor het onderhoud van uw CV-ketel of verwarmingsinstallatie en grijpen in bij storingen of andere noodgevallen. U kunt bij het installatiebedrijf een onderhoudscontract afsluiten. Ook kunnen wij uw installaties op afstand beheren. Daarmee leveren we service en onderhoud waar je ‘U’ tegen zegt!

 

Projecten, referenties en klantervaringen

Inmiddels heeft Technisch Installatiebedrijf Toonen al voor diverse opdrachtgevers mogen werken. De werkzaamheden lopen uiteen van het installeren van zwembadtechnieken tot het installeren van warmtepompen. In het submenu hiernaast kunt u door ons gerealiseerde projecten bekijken en enkele klantervaringen lezen.

Naam 
Technisch Installatie Bedrijf Toonen BV
Adres Pieter Zeemanstraat 29
Postcode 6603 AV  Wijchen
Telefoon 024 6412591
Website http://www.installatiebedrijf-toonen.nl
E-mail info@installatiebedrijf-toonen.nl

 

    

Gert-Jan van den Broek

 

Menu