Ricoh Connects

Op 1 november 2017 waren we welkom bij ons lid Ricoh Document Centre Nijmegen. Na de ontvangst met een welkomsdrankje, werd er een korte uitleg gegeven van de geplande avond. Naast de businessclub van AWC waren er ook nog een aantal andere genodigden (waaronder ook de leden van de businessclub van GolfLinked) zodat er een mooie opkomst was.

Eerst mochten we genieten van een heerlijk stampot buffet, waarna de groep werd opgedeeld in 4 verschillende groepen die in carrousselvorm vier verschillende sessies konden volgen. Elke sessie had zijn eigen onderwerp. Van oudsher is Ricoh bekend van printers en supplies, maar we hebben kunnen ervaren dat zij inmiddels met veel meer zaken hun klanten kunnen bedienen. Bijvoorbeeld met de online documentenstroom, met secure data-opslag maar ook een zeer uitgebreid scala van kantoorartikelen.

Al met al erg interessante sessies die werden afgesloten met een erg leuke quiz met mooie prijzen. Tot slot nog na kunnen praten bij de afsluitende borrel en was er voor iedereen nog een leuke goodiebag.

Een zeer geslaagde avond en namens de businessclub danken we Ricoh voor deze activiteit!