ALV 2019

Op 30 september 2019 waren we welkom bij ons lid zaal restaurant De Markies voor de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering. Paul Jeurissen en zijn collega's hadden het uitstekend voor elkaar met een heerlijk 3 gangen diner en een gezellig drankje in een prachtige atmosfeer. 

De vergadering was de best bezochte tot nu toe en op de agenda stonden een aantal mooie en belangrijke punten. Uiteraard hebben we weer veel leuke en mooie activiteiten gehad het afgelopen jaar en het was dan ook een flinke zit voor bestuurslid Peter om het complete verslag 'voor te dragen'. Gelukkig was er wat te drinken bij. 

Ook werd de financiële situatie besproken en een groot deel van de activiteiten agenda voor komend jaar. Een van de hoogtepunten die bekend gemaakt werd is dat de jaarlijkse voetbalreis dit jaar naar Krakau gaat. Vele leden hebben direct hun agenda alweer geblokt. 

Bij een aantal agendapunten werd er af en toe nog een positief kritische noot gekraakt door enkele leden en zo hoort het ook. Al met al weer een zeer leuke en waardevolle avond gehad. En bijna traditiegetrouw kwam bij de rondvraag weer aan de orde wanneer Peter Giesbers nou eens aftreed...