ToolSolutions

 

ToolSolutions is een bedrijf dat graag persoonlijke service biedt en u een goed en eerlijk advies zal geven. Wij verzorgen NEN keuringen. We leveren klimmaterialen, valbeveiliging en gereedschappen voor professioneel gebruik.

NEN keuringen: verzorgen we voor u op locatie of op de vestiging in Wijchen of Prinsenbeek. Wij keuren elektrisch gereedschap, klimmaterialen, steigers, valbeveiliging, permanente valbeveiliging, hijsmiddelen en stellingen. Kettingen, rateltakels en kettingtakels keuren wij visueel op locatie en beproeven het in onze vestiging in Wijchen.

Verkoop: ladders en trappen van Dirks. Wij zijn dan ook trots om A-Dealer te zijn van Dirks Ladders en trappen uit Helmond. we hebben ook ladders en trappen van de merken als Zarges en Altrex, steigers van Altrex Voor valbeveiliging hebben wij het merk van EGDE Dynamic tot onze beschikking waardoor we voor iedere werkgever/werknemer het juiste product hebben om lekker en goed mee te kunnen werken.

Verkoop: elektrische gereedschappen van verschillende merken zoals: Bosch, Makita, Hitachi.

Reparatie: In onze werkplaats te Wijchen repareren wij elektrisch handgereedschap (o.a. Bosch, Makita, Hitachi, etc.) en klim- en steigermateriaal.

Showroom: Graag nodigen wij u uit om bij ons in de showroom een kijkje te komen nemen, deze staat vol met klimmaterialen, valbeveiliging en elektrisch gereedschap. De koffie staat klaar!

Bent u niet in de gelegenheid om onze showroom te bezoeken dan kunt u ons bereiken via de mail info@toolsolutions.nl of telefonisch op 024-2100141/ Mob 06-13445883.

 

Pieter Hendriks en collega’s.

 

 

 
 
 

Menu