Zaal 4

Zaal 4 is een horecaconcept in hartje Wijchen en staat voor het creëren van smaakvolle bourgondische momenten met vrienden, familie of collega’s. Bourgondisch staat voor genieten van het leven en de tijd durven nemen voor fijne momenten die ontstaan bij Zaal 4. De openheid uit zich in de laagdrempeligheid. Een thuis voor iedereen, waarbij we streven naar echtheid, het behouden en vormen van een eigen karakter. De echtheid zit hem in de passie en ambitie van twee jonge mannen om deze horeca beleving neer te zetten. Waar we bieren, speciaal bieren, lekkere wijnen, cocktails en gin tonic als specialiteit en tijdloos eten. Onze eetmomenten veranderen en we willen op ieder moment eten waar we zin in hebben. Zaal 4 kent geen tijd en bereidt waar jij zin in hebt tot de deuren sluiten. 

Twee jongemannen deelde dezelfde kinderdroom. Het verwezenlijken van een unieke horecagelegenheid in hartje Wijchen. Passie voor het horecavak bleek de bindende factor. De twee verloren elkaar even uit het oog, maar toen vader Haike Willems hen opnieuw samen bracht bij zijn tapas restaurant ‘Het Broertje’ werden hun dromen toch werkelijkheid. Drie disciplines van kok, horeca ondernemend management en bedrijfsleider horeca, smolten samen tot het unieke horeca concept Zaal 4!
 

Naam 
Zaal 4        
Adres Markt 4
Postcode 6602 AM Wijchen
Telefoon 024-6757644
Website www.zaal4.nl
E-mail reserveren@zaal4.nl


https://www.bcawc.nl/write/Afbeeldingen1/Smoelenboek/Duco van Lent.jpeg?preset=content   https://www.bcawc.nl/write/Afbeeldingen1/Smoelenboek/Nino Willems.jpeg?preset=content  

 Duco van Lent
Nino Willems
 
 

 

Menu