Modderkolk BV

Technische installaties zijn voor onze opdrachtgevers geen doel op zich. Het zijn middelen om businessdoelstellingen te bereiken. Kosten besparen, doorlooptijden verkorten, productieprocessen optimaliseren...

Wij helpen organisaties hierbij. En dat doen we op een herkenbare manier: de Modderkolk-manier. Enkele jaren geleden hebben wij hiertoe drie duidelijke keuzes gemaakt.

1. Wij stellen de klant radicaal centraal
Wij werken niet met functiegestuurde afdelingen, maar met marktgerichte units, die bestaan uit specialisten uit verschillende disciplines. Hierdoor hebt u als klant altijd te maken met vertrouwde gezichten. Mensen die uw taal spreken, weten waar ze moeten zijn, uw processen kennen en bekend zijn met de regelgeving in uw branche.

2. Wij zijn gespecialiseerd in industriële installaties
Modderkolk werkt niet in de woningbouw, utiliteit of infrastructuur. Ook voor ruimtevaartprojecten kunt u niet bij ons terecht. We richten ons volledig op industriële installaties. Hierdoor zijn we in staat om de beste vakmensen te werven. En topkwaliteit te leveren op het gebied van industriële elektrotechniek.

3. Wij richten ons op onze regio
De aanleg en renovatie van elektrotechnische installaties doen we door het hele land. Maar met onze onderhoudsdiensten concentreren we ons op onze eigen regio: Midden- en Zuidoost-Nederland. Hierdoor hebben we korte aanrijdtijden en kunnen we snel schakelen. Als u ons nu belt, dan staan we binnen een half uur op de stoep.

Naam 
Modderkolk BV           
Adres Nieuweweg 143
Postcode 6603 BL Wijchen
Telefoon 024-6486400
Website www.modderkolk.nl
E-mail info@modderkolk.nl


Simon de Luy

Menu