ALV 2018

Op 24 september 2018 hebben we weer de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering gehouden. Phivos en Manon van het Wapen van Wijchen hadden het uitstekend georganiseerd met een voortreffelijk diner.

Ook deze keer is de vergadering goed bezocht en op de agenda stonden een aantal mooie punten. Met name de 'voordracht' van Peter Giesbers van het jaarverslag van de activiteitencommissie was toch wel een hoogtepunt. 

Een ander hoogtepunt is de bekendmaking van de jaarlijkse voetbalreis die dit jaar naar Valencia gaat. Zon, zee, strand, cultuur en een gezellige binnenstad moeten weer garant staan voor een paar leuke dagen. Met uiteraard een bezoek aan de lokale derby Valencia - Levante. 

Gelukkig zijn er ook altijd leden met een kritische blik op de gang van zaken binnen de businessclub. Dat houdt het bestuur scherp en helpt hen te zoeken naar de juiste oplossingen.

Aan het eind van de vergadering zijn er unaniem twee nieuwe bestuursleden verkozen, Marc Reuvers van CEM JobSupport en Raimond Sponselee van Stomerij Grashoff. Top dat jullie deze rol willen vervullen en veel succes de komende termijn!

Tot slot was er eerst de huldiging van Jan Dijkmans voor het 25-jarig lidmaatschap van Gogido en daarna nog de huldiging van Jan als Lid van verdienste. Na 6 jaar bestuurslid te zijn geweest stopt Jan bij de Businessclub van AWC. Gelukkig wel met een goede reden, namelijk het kandidaat-voorzitterschap van de voetbalvereniging sv AWC.

Jan, namens alle leden ontzettend bedankt voor wat jij voor de Businessclub hebt betekend en heel veel succes met al jouw toekomstige bezigheden!