ALV 2022

Op 26 september 2022 hebben we weer de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering gehouden. Deze keer bij ons kersverse lid Zaal 4.

Met 47 aanmeldingen hadden we de best bezochte ALV in het bestaan van de Businessclub. Dat vergde ook enige logistieke uitdagingen op de bovenverdieping van Zaal4.

Na de opening door onze voorzitter Harm mochten we even Jo van de Tillaart in het zonnetje zetten omdat hij na 35 jaar helaas gaat stoppen als lid van de Businessclub. Jo is een van de oprichters geweest en heeft alle mooie ontwikkelingen van dit cluppie mee mogen maken.

Alle aanwezigen mochten vooraf al kiezen voor het voor- en hoofdgerecht. De geroosterde tomatensoep of Carpaccio en de gegrilde zalm of ossenhaas spies waren een feest voor het oog en niet te versmaden.

Voor Pieter Giesbers was het zijn laatste vergadering en daarmee ook de jaarlijkse 'voordracht' van het jaarverslag. Er werd weer volop gelachen, dus misschien zien we Peter nog terug in het Mozaïek ipv op de ledenvergadering.

Een ander hoogtepunt is de bekendmaking van de jaarlijkse voetbalreis. Dit jaar gaan we naar het mooie Thessaloniki. Zon, cultuur, lekker eten en drinken moeten weer garant staan voor een paar leuke dagen. Alleen het bezoek aan een wedstrijd is nog onzeker omdat dit afhankelijk is van de nacompetitie indeling. 

Aan het eind van de vergadering zijn er unaniem drie nieuwe bestuursleden verkozen, Henk Sanders van Bufkes Wijchen, Bram Hofmans van Lap & Hofmans Advocaten en Hank Dijkmans van DucatiParts Online. Top dat jullie deze rol willen vervullen en veel succes de komende termijn!

Helaas hebben er ook drie bestuursleden afscheid genomen, Pierre Giesbers, Bart Schraven en Peter Giesbers. Omdat Peter 30 jaar heeft deelgenomen in het bestuur is hij benoemd als allereerste erelid van de Businessclub van AWC. 

Tot slot mochten we ook nog vier jubilarissen in de bloemetjes zetten omdat zij maar liefst 25 jaar lid zijn van onze Businessclub! Gefeliciteerd Rens en Laurens Loenen, Martijn Koot, John Goedvriend en Paul Jeurissen!