Berko Kompressoren

  

 

Specialist in perslucht techniek

Puur Berko

Om de beste maatwerkoplossingen te kunnen leveren laat Berko onder eigen label standaardcomponenten bij wereldwijd erkende producenten bouwen. Door eigen assemblage beschikt Berko over alle faciliteiten om iedere denkbare oplossing in eigen huis te realiseren. Alle installaties worden van Nederlandse bedieningsvoorschriften voorzien.

R&D

Berko investeert een groot deel van haar omzet in R&D om voorop te blijven lopen op het gebied van persluchtinstallaties. De uitgebreide testfaciliteiten voor nieuwe en gereviseerde compressoren zorgen er voor dat apparatuur zorgvuldig getest wordt.

De compressorstationregel- en bewakingscomponenten die Berko ontwikkelt ondergaan, zonder uitzondering, een intensieve duur test. Zo kunnen wij optimale prestaties van onze oplossingen garanderen. Het nieuwe medical testcenter wordt gebruikt om de kwaliteit van perslucht te beoordelen op deeltjes, olie, bacterieën en schimmels en ademluchtgrenswaarde.

 

MVO

Berko vindt techniek, de maatschappij en de toekomst erg belangrijk. Deelname van directeur/eigenaar Tom Kokke in het bestuur van Industriële Kring Nijmegen, Vrienden van de Mechanische Techniek, Week van de Techniek en Junior Technovium, bewijst dat Berko zich inzet voor de toekomst en de technici van morgen: kinderen!

Persoonlijke interesse is daarnaast een krachtige drijfveer. Berko organiseert en sponsort daarnaast de jaarlijkse techniekwedstrijd Wijchen. In deze week strijden scholen om de titel: “meest technische school van Wijchen” om vanaf 2015 aan de landelijke techniek wedstrijd deel te nemen.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Menu