Doelstelling

Doelstelling:

Onze doelstelling is tweeledig. Enerzijds stellen wij ons ten doel om s.v. AWC de benodigde financiële middelen te verschaffen, voor zowel de senioren als ook de junioren, om op die manier een stabiele vereniging te zijn en te blijven. Anderzijds word het accent gelegd op de zakelijke belangen van onze leden. Zo wordt het zakendoen tussen leden gestimuleerd en worden er bijeenkomsten en activiteiten georganiseerd, waarbij uitwisseling van informatie en gezelligheid centraal staan. Dit willen we doen in een ontspannen sfeer met aandacht voor het individu.  

Laat u verrassen door de unieke aanpak van Businessclub AWC en de entourage van het sportpark en de Businessclub ruimte en word lid van Businessclub AWC. Tot ziens op Sportpark De Wychert!

 

 

Waarom lid worden van de Businessclub AWC?

AWC

 Je geeft brede steun aan de prachtige voetbalvereniging AWC, dus jeugd, dames, heren, activiteiten etc.

 Toegang tot alle thuiswedstrijden van s.v. AWC voor 2 personen inclusief toegang tot de Businessclubruimte voor een hapje en een drankje. Voel je niet verplicht, maar kom gewoon eens kijken, het is hartstikke leuk! 

Activiteiten

 Er worden vele activiteiten georganiseerd gedurende het jaar. Klik hier voor een impressie. Leer elkaar kennen, leer van elkaar en denk aan elkaar als er zakelijk of privé wat gedaan moet worden.

 De activiteiten kenmerken zich door het informele karakter en een grote diversiteit. Voor elk wat wils dus. Ondernemers werken hard en verdienen af en toe ontspanning. Maar een gave activiteit waar je ook nog beter van wordt? Een mooie reden om lid te zijn!Invullen PLF formulier.mov

 Naast de vele activiteiten die deel uit maken van het lidmaatschap, organiseert de Businessclub AWC ook al jaren een buitenlandreis inclusief bezoek aan een voetbalwedstrijd. Een zeer indrukwekkende, gezellige en drukbezochte activiteit waar altijd lang over nagesproken wordt. Een herinnering voor het leven! 

Aandacht

 Vertel over jouw bedrijf en over jezelf op de Businessclub website. Zie Leden. Wie ken je al? Wie wil je leren kennen? 

 Uiting van jouw sponsorschap in de kantine, in de presentatiegids en in de Wegwijs (kerstadvertentie)

 Geef een korte presentatie of pitch over jouw bedrijf aan de businessclub leden tijdens een informele  activiteit.