MCB Moors Constructie en machinebouw Bergharen BV

DE HISTORIE: VAN EENMANSBEDRIJF TOT STAALVERWERKINGSBEDRIJF

Moors Constructie en machinebouw Bergharen (MCB) is al vier generaties een echt familiebedrijf. Dit ziet u ook terug in onze bedrijfscultuur: een stabiele informele organisatie met persoonlijke aandacht voor de klant. In 1905 begonnen wij als eenmansbedrijf. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een innovatief staalverwerkingsbedrijf met 45 gemotiveerde medewerkers.

TURN-KEY

Wij ontzorgen u met een turn-key totaalpakket. Van analyse en ontwerp tot de uitwerking en nazorg. Wij hebben alle benodigdheden en specialisten in huis om projecten zelf uit te voeren. Van engineering en productie tot montage. MCB houdt rekening met de kwaliteitsnormen. Het resultaat: hoge kwaliteit, voordelige prijzen en kortere levertijden.

ONS KWALITEITSBELEID

Uw eisen, wensen en verwachtingen staan centraal tijdens het uitvoeren van onze werkzaamheden. We streven continu naar optimale klanttevredenheid en houden rekening met de kwaliteitseisen en wet- en regelgeving. Met behulp van BIM wordt in een vroeg stadium duidelijk hoe een project eruit komt te zien. Alle relevante informatie vanaf het ontwerp tot en met de bouw wordt door alle specialisten opgeslagen, gebruikt en beheerd. Zodat het traject zo efficiënt mogelijk verloopt. Van engineering en productie tot montage. Wij hebben alles in huis om uw project uit te voeren. We houden nieuwe ontwikkelingen nauwlettend in de gaten, zodat de processen, de markt en nieuwe technologie op elkaar aansluiten.

Naam 
MCB Moors Constructie en Machinebouw Bergharen B.V.           
Adres Breekwagen 6
Postcode 6617 KC Bergharen
Telefoon 0487-531487
Website www.moors.nl
E-mail info@moors.nl

https://www.bcawc.nl/write/Afbeeldingen1/Smoelenboek/Jos Pauwels.jpeg?preset=content

Jos Pauwels

Menu