Ontbijtsessie

Op donderdag 21 februari waren we te gast bij Derks4Sport en Pulles personal coaching en training. Om 7.00 uur werden we getracteerd op een heerlijk ontbijt dat verzorgd werd door Tonny van Eldijk. Heerlijk belegde gezonde broodjes, yoghurt met muesli en allerlei smoothies stonden op het menu.

De 'koffiehoek' van de prachtige sportschool aan de Vijverlaan was een erg leuke setting. Voordat Marcel en Peer hun presentaties verzorgden werd de gezondheidskennis van onze leden getoetst. Middels een leuke quiz mochten we kiezen tussen een aantal stellingen over gezondheid en leefstijl. Dat viel nog niet mee maar uiteindelijk mocht Marcel Verwaaijen van Gerritse IJzerwaren zich de trotse winnaar noemen van een mooie Activity Tracker.

Vervolgens vertelde Marcel Fassbender over de historie van Derks4Sport en de groei die ze doorgemaakt hebben. Inmiddels is de 7e vestiging geopend en wordt een breed assortiment van diensten voor allerlei doelgroepen aangeboden. Derks4Sport is nu gegroeid tot meer dan 7.200 leden. Gaaf om deze mooie ontwikkeling aan te horen.

Daarna was Peer Pulles aan de beurt en hij vertelde over zijn rol binnen Derks4Sport en over zijn eigen bedrijf Pulles personal coaching en training. Mede vanuit eigen ervaringen kon Peer aangeven hoe belangrijk de balans is tussen werk, rust en ontspanning. Elke ondernemer weet dat dit lang niet altijd lukt, maar beseft wel het belang. Dit verhaal werd nog geïllustreerd met een mooi filmpje

Tot slot werden ook de zakelijke mogelijkheden besproken voor bedrijfsfitness of werknemersvoordeel op de abonnementen. Dit wordt in samenwerking gedaan met Bedrijfsfitness Nederland, zodat er voor elk bedrijf een landelijke dekking is voor alle medewerkers. Maar ook de samenwerking met BenVitaal en de subsidiemogelijkheden voor de 'duurzaamheid' van medewerkers werd toegelicht. Om 8.30 uur zijn we vol nieuwe energie aan de werkdag begonnen!

Marcel en Peer, hartelijk dank voor deze boeiende ochtend en het top ontbijt!

 

Op verzoek van Marcel en Peer het onderstaande bericht:

Wij willen jullie hartelijk bedankt voor jullie aanwezigheid en enthousiasme.

Vergeet je niet aan te melden voor de vrijblijvende ESF subsidie via;

En natuurlijk voor de gratis personal training try-out via;

Met sportieve groet, 

Marcel Fassbender & Peer Pulles 

Bedankt en tot snel.