FC De Rebellen

 

Op 24 oktober 2018 hebben we FC De Rebellen op bezoek gehad. Deze avond was een gezamenlijk initiatief van Businessclub Alverna, Businessclub AWC en Businessclub Woezik. Naast het ondersteunen van een voetbalvereniging is het organiseren van netwerkactiviteiten in een informele sfeer ook een belangrijke doelstelling van alle drie de Businessclubs. Daarom is het plan opgepakt om jaarlijks een gezamenlijke activiteit te organiseren, zodat je nog meer regionale ondernemers kunt leren kennen. 

Met Andy van de Meijde, Ricky van den Bergh, Sjaak Polak en Marcel Meeuwis hebben we een topavond gehad waarbij geweldige anekdotes de revue zijn gepasseerd. 

Vooraf hebben we nog even stil gestaan bij het overlijden van Theo van Deelen en een warm applaus gegeven om Theo te herdenken. 

Daarna gingen de Rebellen lekker los en hebben we veel kunnen lachen en toch ook wel kunnen verbazen over de in-site verhalen uit het professionele voetbalwereldje. Al met al een zeer geslaagde activiteit die druk bezocht was. Onderstaand een aantal foto's voor een impressie.