De Ontdekking

Welkom bij Pannenkoekenhuis de Ontdekking in Oisterwijk “de Parel van Brabant “. Centraal gelegen in de driehoek ; Tilburg , Eindhoven en ’s-Hertogenbosch, grenzend aan de natuurgebieden de Kampina en de Oisterwijkse bossen en vennen, waardoor wij een ideale uitvalsbasis zijn voor mooie wandel- en fietstochten door het mooie midden Brabantse land. Tevens zijn we goed bereikbaar vanaf zowel de Efteling als de Beekse Bergen. Leuk om zo’n dag af te sluiten bij ons pannenkoekenhuis.

Wij zijn een Pannenkoekenhuis waar jong en oud zich thuis voelt.

Ons terras
Op zonnige dagen kun je heerlijk op het terras vertoeven in de zon of onder een van onze parasols. Daarnaast hebben we ook een verwarmde overkapping die voldoende ruimte biedt mocht het weer omslaan. Je mag ook een tafel binnen reserveren. Je kunt alvast reserveren via: 013-5213280 of Whatsapp naar 06-29231131.


Voor de kinderen
Voor de kinderen is er een binnenspeeltuin met klimtoestel, glijbaan, XBOX Kinect en ook een dansvloer waar de kinderen kunnen kijken naar een voorstelling van onder andere K3. Als het lekker weer is kunnen de kinderen ook buiten spelen, want wij bij Pannenkoekenhuis de Ontdekking in Brabant hebben ook buiten een grote speeltuin. Hier staan onder andere schommels, een reuzenglijbaan, wipkippen, fietsplein, trampolines en in de zomermaanden een springkussen. Daarnaast is er ook nog een voetbalveld!

Bijna alle kinderen houden van cadeau’s en pannenkoeken. Dus ook uw lieve kinderen. Daarom hebben wij voor uw kinderen een ducatenshop. De kinderen krijgen van ons ducaten waarna ze een cadeau kunnen uitzoeken in de ducatenshop.

Voor de volwassenen
Wij begrijpen dat het fijn is om even te kunnen ontspannen en gezellig wat te kunnen eten en drinken. Om die reden bieden wij u een groot terras dat ruimte biedt voor ruim 150 gasten. U heeft de keuze om in de zon of schaduw te zitten, want we hebben ook een overkapping welke eventueel verwarmd kan worden.  Natuurlijk geniet u ook van de kinderen, want u heeft zicht op de speeltuin. Mocht het weer het niet toelaten om buiten te zitten dan hebben wij binnen in ons sfeervolle restaurant natuurlijk ook een tafeltje voor u vrij. Wilt u het restaurant van binnen en van buiten bekijken, neem dan een kijkje in ons restaurant.


Voor groepen
Voor groepen vanaf 15 personen bieden wij verschillende arrangementen aan. Deze kunt u vinden onder het kopje activiteiten, groepsarrangementen. Daarnaast bieden wij voor groepen ook een lunchbuffet aan. Hierover leest u meer onder het kopje activiteiten, lunchbuffet.

Voor wielrenners
Wij weten dat je als wielrenner haast hebt. Naast dat wij onze pannenkoeken, uitsmijters of tosti’s heel snel kunnen serveren hebben we ook een speciale wielrendeal gemaakt.
Reserveren of contact opnemen kan via:
Telefoonnummer: 013 521 32 80
Whatsapp: 06 292 311 31
Email: pannenkoekenhuis@de-ontdekking.com Let op! Wil je via de mail reserveren doe dit dan minimaal 48 uur van te voren. Is de reservering binnen 48 uur? Gelieve dan even te bellen of te Whatsappen.
Naam 
De Ontdekking
Adres Oirschotsebaan12
Postcode 5062 TE Oisterwijk
Telefoon 013 521 3280
Website www.de-ontdekking.com
E-mail pannenkoekenhuis@de-ontdelkking.com

 

 

Maurice Ratering Arntz


Menu