Bezoek PSV

Op zaterdag 9 maart waren we uitgenodigd door ons lid A.S.I. Document Management om naar de wedstrijd van PSV tegen NAC te gaan.

Al om 13:30 uur vertrok de bus van Taxi Van Dijk richting Eindhoven.  Daar aangekomen mochten we direct door naar de persruimte voor een kopje koffie. Bram Derks van ASI heette ons van harte welkom en na een korte introductie werd de groep in tweeën gesplitst. De eerste groep begon met een rondleiding door het stadion en de tweede groep kreeg een leuke en interactieve presentatie van ASI. Na ongeveer 3 kwartier werd er gewisseld, waarbij de Brabantse worstenbroodjes natuurlijk niet mochten ontbreken 'in de rust'.  

Met een PSV fan in hart en nieren als gids hadden we een hele leuke rondleiding. We hebben het hele stadion kunnen bekijken en leuke anekdotes van de sterren van nu en toen mogen aanhoren.

De boeiende presentatie van ASI werd ook nog heel spannend, omdat er ook een leuke interactieve quiz was georganiseerd. De winnaar mocht een felbegeerd PSV shirt meenemen met de handtekeningen van alle spelers. Uiteindelijk bleek Allard Koopsen de meeste PSV kennis in huis te hebben en mocht dus het shirt in ontvangst nemen. 

Daarna kreeg PSV directeur Toon Gerbrands het woord. In een boeiende speech wist Toon alles over het leiden van een topclub te vertellen. Hoe een Nederlandse club toch goed kan blijven presteren tov grote clubs uit het buitenland en wat de uitgangspunten van een sterk en stabiel beleid moeten zijn.   

Daarna zijn we lekker het centrum in gewandeld en hebben we heerlijk gegeten bij 'De Vrienden'. Ondanks de grote groep was er een uitgebreide keuze aan gerechten en was de kwaliteit ook nog top! 

Rond 19.00 uur zijn we weer terug gewandeld naar het stadion voor de wedstrijd PSV tegen NAC. Na een sterk begin van PSV en een snelle 1-0 zakte de wedstrijd wel wat weg, maar wist PSV uiteindelijk een zakelijke 2-0 overwinning te boeken. 

Na afloop van de wedstrijd werden we nog getrakteerd op een gezellige 'after the match' borrel, met live optredens en veel Brabantse gezelligheid. En tegen 1.00 uur zijn we weer veilig terug gebracht naar ons Wijchen.

Bram, Sven, Bjorn en alle andere collega's van ASI, hartelijk dank voor deze zeer geslaagde dag!