Happen, tappen en trappen 2022

Na de corona lockdown van afgelopen winter was het eindelijk weer mogelijk om een leuke activiteit te organiseren. Na een succesvolle editie in 2019 is er opnieuw een Happen, tappen en trappen activiteit georganiseerd. Met ruim 70 deelnemers mochten we weer een route afleggen langs een vijftal horecaleden van de Businessclub. Als eerste was dit jaar Hotel Umberto/Restaurant Samen aan de beurt.

De eerste bezoekers waren er al op tijd bij en het was al snel een drukte van jewelste. In een gemiddelde kleuterklas is het over het algemeen een stuk rustiger. Onze gastheer Bob had de zaal sfeervol aangekleed en na een welkomstwoordje van onze voorzitter werd het eerste gerechtje uitgeserveerd. De heerlijke carpaccio was niet te versmaden.

Na ongeveer drie kwartier zijn we vertrokken op ons stalen ros naar Foodbar Spontaan. Hier wachtte ons een tomatensoep of courgettesoep met  lekkere verse broodjes en tapenades. Het bijzondere aan deze activiteit is toch wel dat je steeds aan een ander tafeltje komt te zitten of staan en daardoor met veel verschillende leden in gesprek komt. De tijd vliegt dan ook voorbij en om niet te veel uit te lopen zijn we vertrokken voor de mini etappe naar Zaal De Markies.

Ook Paul had voor een prachtige aankleding gezorgd in de zaal en onder het genot van een biertje of wijntje mochten we smullen van de heerlijke bavette. Het werd steeds gezelliger en de meeste deelnemers leken even vergeten dat we de koninginnenrit naar het centrum van Wijchen nog voor de boeg hadden. Gelukkig bleken de meesten over een elektrische aandrijving te beschikken zodat iedereen veilig is aangekomen bij de op een na laatste bestemming, Zaal Sterrebosch.

Onze gastheer Geert had een prachtig opgemaakt desert klaar staan en de bordjes werden nagenoeg schoon weer ingeleverd.Jos van Beek hield nog even een korte speech namens de organisatie van het 90 jarig bestaan van AWC. In het weekend van 22, 23 en 24 april wordt er groots uitgepakt om dit te vieren en om dit allemaal te kunnen realiseren zijn er ook sponsoren nodig die zich tijdens dit evenement op een mooie wijze kunnen profileren. Het aanmelden als sponsor kan ook nog gewoon via de Awc website.

Tot slot zijn we nog tot in de kleine uurtjes gezellig wezen na-borrelen bij Café Anneke. Al met al een zeer geslaagde activiteit waar dus veel positieve geluiden over waren te horen. Wellicht volgt er een derde editie in de toekomst!