Van Xanten Trading

PARTIJHANDELAAR MET PASSIE!

Van Xanten Trading is één van die partijhandelaren met echte passie voor het vak. We helpen bedrijven op een nette en efficiënte manier van overtollige goederen af. Waar we maar kunnen, bieden wij de ondersteuning die nodig is. Je kunt onbruikbare partijen goederen met een gerust hart aan ons overlaten. Wij regelen alles tot volle tevredenheid.

VOOR GROOT EN KLEIN

Wij worden blij van een grote diversiteit aan partijen en van de mensen die achter deze partijen schuilgaan. Ons enthousiasme groeit dan ook zodra we in contact komen met nog meer ondernemingen, zowel groot als klein. Dus aarzel niet om contact met ons op te nemen. 

NIET ALLEEN DE KRENTEN

Wat te doen met restvoorraden? Voor deze vraag zien veel bedrijven zich gesteld. Wij beantwoorden die vraag door het kopen van de gehele partij. Dit betekent dat wij niet alleen de krenten uit pap kopen, maar ook de minder interessante goederen. Kortom, wij ontzorgen jou!

ANDERS DAN ANDERE

De manier waarin Van Xanten Trading zich vooral onderscheidt van andere partijhandelaren is onze manier van werken. Wij geloven in een zakelijke maar tevens hartelijke en transparante handelswijze.
 

Naam 
Van Xanten Trading        
Adres Bijsterhuizen 51-11
Postcode 6604 LX Wijchen
Telefoon 06-25528400
Website www.vanxantentrading.com
E-mail info@vanxantentrading.com


https://www.bcawc.nl/write/Afbeeldingen1/Smoelenboek/Olaf van Xanten.png?preset=content

Olaf van Xanten

Menu