Businesslunch AWC-Alverna 2017

Na enkele jaren stond er weer een mooie dorpsderby op het programma. Sv AWC mocht het thuis opnemen tegen vv Alverna. Voor de leden van Businessclub AWC en Businessclub Alverna stond er vooraf een heerlijke lunch klaar. Met dank aan ons lid Henk Sanders van Bufkes Wijchen. Het zag er fantastisch uit en smaakte nog beter.

Voor de wedstrijd werden de KNVB certificaten uitgereikt aan 16 pupillen die met succes hun scheidsrechterscursus hadden afgerond. Als beloning mochten zij de spelers begeleiden naar het veld.

De aftrap werd verricht door Prins Ruud d'n Urste die na een prachtig een-tweetje de pupil van de week liet scoren. Het koste hem wel enige moeite om niet zelf de bal op het doel te rammen.

Voor de lunch is ons lid van verdienste, Bert Reuvers en zijn vrouw Tonny nog even in het zonnetje gezet. Namens het bestuur en alle leden hartelijk dank voor wat jullie voor de Businessclub betekend hebben.

Ondanks een buitje aan het begin van de wedstrijd hebben we een leuke derby gezien met kansen over en weer, waarbij AWC dit keer aan het langste eind trok. Klik hier voor het wedstrijdverslag.

Na afloop bleef het nog lang gezellig bij AWC, mede dankzij de spelers en supporters van vv Alverna.