Ventimon

Ventimon Technische Installatiebedrijven is al sinds de jaren ’70 actief. Tot begin 1990 was de onderneming gevestigd in Nijmegen. Daarna nam Leo Smits de zaak over en verhuisde Ventimon naar de Copernicusstraat in Wijchen. In 2009 nam zoon Heino het stokje over van zijn vader.

In veertig jaar is Ventimon van een bescheiden familiebedrijf gegroeid tot een middelgroot Uneto-VNI-installatiebedrijf en heeft het bedrijf 25 vakmensen in dienst. Stilstaan is achteruitgaan en vooral in onze branche dien je met de tijd mee te gaan. Innovatie, duurzame oplossingen, het ontzorgen van de klant en uitbreiding en verdieping van ons dienstenpakket zorgen ervoor dat onze klantenkring steeds groter wordt. Hierdoor groeit Ventimon zelf ook nog steeds. Zo maakte recent het oude bedrijfspand plaats voor een nieuw dynamisch gebouw.

Ondanks onze innovatieve blik hechten we veel waarde aan de oorspronkelijke familiecultuur van ons bedrijf. Deze is nog steeds terug te vinden in onze manier van werken. We zijn altijd op zoek naar hoe het voor onze klant, sneller, beter en efficiënter kan.

Ventimon Technische Installatiebedrijven blijft de ‘vakman van weleer’, maar met een blik gericht op de toekomst.

Naam 
Ventimon
Adres Copernicusstraat 13
Postcode 6604 CR Wijchen             
Telefoon 024-6450585
Website www.ventimon.nl
E-mail info@ventimon.nl


    

Heino Smits

Menu