Happen, Tappen en Trappen

Vanwege materiaalpech helaas slechts enkele fotootjes van deze geweldige avond, maar alleen een kort verslagje. Op vrijdag 13 december 2019 zijn we om 17:45 gestart met een tocht langs 6 van onze culinaire Businessclub leden.

Als eerste waren we te gast bij Spontaan Foodbar. Verschillende leden waren er al op tijd bij om te genieten van een welkomstdrankje alvorens onze eerste gang werd uitgeserveerd. De heerlijke combinatie van paling en zalm viel goed in de smaak. Ondertussen was Roel Kop van Kop advocaten bereid om wat te vertellen over het reilen en zeilen binnen de advocatuur en dan in het bijzonder over het arbeidsrecht. Op humoristische en flamboyante wijze wist Roel een goed verhaal te vertellen.

Na ongeveer drie kwartier hebben we ons stalen ros beklommen en zijn we helemaal naar 'buurman' De Markies gefietst. Hier stond de tweede gang al klaar, een lekkere romige soep compleet met vers belegd brood. Jos van Beek van JWR Electrotechniek maakte dankbaar gebruik van de gelegenheid om toe te kunnen lichten dat de voetbalvereniging AWC bezig is met een energieplan waarvan het mes aan twee kanten snijdt. Het sponsoren van lichtreclame langs het veld wordt verdubbeld door een landelijke sponsor en de inkomsten worden besteedt aan het verduurzamen van het sportpark.

De laatste stop op Alverna vond plaats bij Hotel Umberto & Restaurant Samen. Ook hier was speciaal voor ons de ruimte gezellig en zeer sfeervol aangekleed. De zoete aardappel icm met het super malse stukje vlees was voortreffelijk en als laatste pitcher heeft René Wijshake zijn verhaal gedaan over zijn motivatie om zijn bedrijf te starten.

De 'koninginnenrit' leidde ons naar het centrum van Wijchen naar het Wapen van Wijchen. Hier viel ons een lekker stoofpotje met zuurkool ten deel. Mede dankzij de nodige consumpties werd het steeds gezelliger en het leuke van deze activiteit was dat we bij bijna elke stop wel weer met andere leden aan tafel zaten of stonden. 

Voor onze laatste culinaire etappe zijn we verkast naar het Sterrebosch. Een genot voor elke toetjes liefhebber stond hier voor ons klaar. Lekker genieten vaan een heerlijk ijsbuffet, warme kersen en cake. 

Rond 10.00 uur waren alle buikjes gevuld en zijn we voor onze slot etappe vertrokken naar Café Anneke. Omdat het ook de 23e verjaardag van Anneke was, had Martijn een aantal gezellige artiesten geregeld die een volle bak sfeer brachten. En uiteraard hebben we om 0:00 uur nog uit volle borst gezongen voor onze voorzitter die zijn 51e verjaardag mocht vieren.