Bureau Sport

Donderdag 29 augustus 2019 is de tweede gezamenlijke activiteit met de Businessclubs van Woezik en Alverna georganiseerd. Deze keer was de kantine van sportclub Woezik aan de beurt. In een volle bak hadden we Erik Dijkstra en Frank Evenblij van Bureau Sport te gast.

Zij gingen van start met het vertellen van bijzondere en grappige anekdotes over sporters die zij tijdens hun werkzaamheden hebben geïnterviewd. Ondersteund met mooie geluids- en film fragmenten. Daarna was Glenn Helder te gast die vertelde over zijn bewogen voetbalcarrière en gokverslaving. Duidelijk werd wel dat in die tijd nog geen media-training werd gevolgd :-)

Na de pauze zat oud profwielrenner Gert Jacobs bij Erik en Frank aan tafel. Gert vertelde op bijzonder humoristische wijze over zijn wielercarrière en hoe het er aan toeging in de tijd dat Jan Raas zijn ploegleider was. Vooral het verhaal waarbij hij zich -als niet klimmer- liet duwen door de Nederlandse toeschouwers op de Alpe d'Huez en daarbij uiteindelijk 3 minuten sneller bergop bleek te gaan dan de winnaar, viel erg in de smaak.

Na afloop was het nog lang gezellig. Leuk om te zien dat er veel gesproken werd tussen de leden van de verschillende businessclubs.