Reis Thessaloniki

Businessclub reis naar Thessaloniki!

Zaterdag 22 april vertrokken we met 85 mannen naar de Griekse zon. De vertrektijd van 02.15 uur was voor de een net voldoende om nog een paar uurtjes gebruik te maken van zijn bed, terwijl een ander het bezoek aan de kroeg de beste voorbereiding vond. Deze vroege vlucht zorgde er wel voor dat de zaterdag nog vol activiteiten gepland konden worden.
Na de welkomstborrel op de Rooftopbar vertrokken we voor een heerlijke Griekse lunch naar Restaurant Kreonidis Balcony in de Ladadika wijk. Tevens konden we genieten van het mooie uitzicht over de stad. In de middag gingen we relaxen met een boottocht over de Egeïsche zee. Fantastische boot in Griekse stijl ūüėämet Caribische muziek dat na een half uur veranderde in Hollands genre.

‘s Avonds waren we welkom bij restaurant 'Kitchen Bar'. Een gezellige tent aan het water van Thessaloniki. Na het diner was er voor iedereen volop vertier in het centrum.
De zondag gingen we na een perfect ontbijt  wandelend naar de Hop On bus waarmee we Thessaloniki nog beter konden verkennen en genieten van de rijstijl van onze buschauffeurs door de smalle straatjes. Na een zeer goede lunch in restaurant Palatti en een paar uurtjes relaxen op de Griekse terrassen waren we klaar voor de wedstrijd: Paok Saloniki vs Panathinaikos.  We werden met ongekende taferelen geconfronteerd. Vuurwerk en een fanatiek supporterslegioen Gate 4 genoemd, maakte het geheel zeer inspirerend.

Na de wedstrijd werd het centrum van Thessaloniki weer gezellig door 85 enthousiaste Wijchenaren.
De laatste dag was genieten van het mooie weer en wij werden met onze BC welkom geheten bij de Omilos Beachclub voor de lunch. Fijne sfeer met een geweldig uitzicht over de haven en boulevard. De laatste busreis ging richting het vliegveld van Thessaloniki waar met 30 min. vertraging de vlucht naar Düsseldorf werd ingezet.