Van Thiel Bedrijfsmakelaardij

Van Thiel bedrijfsmakelaardij is een all-round vastgoedadviseur voor eigenaren en bedrijfsmatige gebruikers. Wij taxeren, begeleiden aan-/verhuur en aan-/verkoop trajecten en zijn actief als vastgoedbeheerder van winkel- en bedrijfspanden. Ons werkgebied omvat de regio Arnhem – Nijmegen – ‘s-Hertogenbosch.

Vastgoedbeheer

Vastgoedbeheer, ook wel vastgoedmanagement genaamd, gaat over de financiële, administratieve en technische handelingen die horen bij het in eigendom hebben van vastgoed. Huuronderhandelingen, een contractverlenging, geschillen met de huurders, wij lossen het voor u op. Doet zich een lekkage of verstopping voor, wij zijn het aanspreekpunt. Als beheerder fungeren wij als communicatiekanaal naar de huurders en andere betrokkenen. U bepaalt zelf hoe veel – of beter gezegd – hoe weinig u zich nog bezig wilt houden met uw onroerend goed belegging.

Taxaties

Wij verzorgen taxaties van uw commercieel onroerend goed conform de hoogste eisen die ons vakgebied kent. Als taxateurs zijn wij aangesloten bij de Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS), het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en het Taxatie Management Instituut (TMI).

Verhuur en verkoop

Komt uw winkelpand of bedrijfsruimte binnenkort beschikbaar? Wacht niet tot het leeg komt, maar start vroegtijdig het verhuurtraject op. Het verhuren van kantoor-, winkel- en bedrijfsruimten behoort tot onze kerntaken. De verhuurwerkzaamheden bestaan uit een reeks handelingen om uw pand zo goed en transparant mogelijk in de markt aan te bieden. Niet allen een bord plaatsen en afwachten, maar pro-actief handelen en de markt in. Wie zijn de huurders die gaan verhuizen? Welke ondernemer zoekt een nieuw pand? En hoe kunnen wij hierbij helpen?

 

Naam 
Van Thiel Bedrijfsmakelaardij             
Adres Spoorstraat 61
Postcode 6602 AX Wijchen
Telefoon 024-6424444
Website www.vthiel.nl
E-mail bedrijfsmakelaardij@vthiel.nl


Michel van Thiel


Menu