Het Vleespannetje

Het Vleespannetje komt voort uit een echte slagersfamilie, bekend in Nijmegen en omstreken. Onze familie zit al ruim 35 jaar in de slagersbranche. In 2005 kwam Het Vleespannetje tot stand. Gespecialiseerd in de productie van vleesproducten voor de institutionele markt. Sindsdien geroemd om onze hoogwaardige vleesproductie, zowel vers als gegaard.

Maatwerk en kwaliteit

Het Vleespannetje produceert ambachtelijk gebraden vleesproducten voor retail, horeca en zorginstellingen. Wij zijn gespecialiseerd in het serveren van maatwerk. Of u nu op zoek bent naar gegaard of vers, grote of kleine afname, wild- of gevogelte, rund-, varkens-, lams-,  of vleeswaren. Het Vleespannetje is uw unieke partner in het leveren van verse en gegaarde vleesproducten.

Precisie in vleesproducten

Heeft u specifieke wensen? Dan bent u aan het juiste adres bij Het Vleespannetje. Onze professionele apparatuur biedt de mogelijkheid alle soorten vers vlees te verwerken: van speklap tot smaakvolle ossenhaas.

De diversiteit van het assortiment is afgestemd op onze individuele afnemers. Behoefte aan een vleesproduct dat niet in ons assortiment is opgenomen? Neem contact op met Jos Janssen en vraag gerust naar de mogelijkheden.

Naam 
Het vleespannetje BV          
Adres Industriepark 17A
Postcode 6603 BE Wijchen
Telefoon 024-6419840
Website www.hetvleespannetje.nl
E-mail info@hetvleespannetje.nl


Menu