HG KOZIJN

 

WAT DOEN WE

Dakkapellen
Een investering die u dubbel en dwars terug verdient: met een dakkapel creëert u niet alleen meer ruimte in huis, uw woning stijgt meteen in waarde. Ook voor (VELUX) dakramen bent u bij HG Kozijn aan het juiste adres.

Ramen & Deuren
Onze ijzersterke profielen worden uitsluitend van de beste grondstoffen gemaakt. De uitstraling ligt in uw handen; de keuze hierin is enorm. Vorm, materiaal, kleur en afwerking: bijna alles is mogelijk!

Serres & Veranda's
Wilt u uw woongenot vergroten? Dan biedt een serre, veranda of aanbouw uitkomst. Doordat binnen met buiten wordt verlengd, geniet u het hele jaar van meer woonoppervlakte. Tip: plaats een lichtkoepel voor natuurlijk licht.

Renovatie & nieuwbouw
Zijn uw oude kozijnen aan vervanging toe? HG Kozijn renoveert uw kozijnen voor een nieuw type waar u weer jaren van kunt genieten. Ook een nieuwbouw woning voorzien wij van kunststof of aluminium kozijnen.

Rolluiken & Screens
Op zoek naar de beste zonwering voor uw woning? HG Kozijn adviseert u graag in de mogelijkheden en plaatst kwalitatieve rolluiken en screens waar u jarenlang geen omkijken meer naar heeft.

 
 
 

Menu