ICS Groep

Samen elke dag beter!

Bij ICS geloven we erin dat een schone, veilige en gezonde werk- en leefomgeving mensen productiever en gelukkiger maakt.


Het verbinden van facilitaire diensten leidt tot minder verspillingen, financiële synergie en een optimale klanttevredenheid. Daarom bieden wij een breed palet aan soft services aan en werken wij actief samen met de ketenpartners van onze opdrachtgevers.

Wij zijn een familiebedrijf met een topsportmentaliteit en we willen samen winnen. Dit dwingt ons te trainen, te leren en te verbeteren. Elke dag weer. Het is nooit perfect, het kan altijd nog beter, slimmer of efficiënter. We zijn één familie. En dus zorgen we goed voor elkaar en laten we niemand aan de zijlijn staan. Het maakt dat we anders kijken naar samenwerking; ondernemend en met een gezamenlijk doel voor ogen.

‘Elke dag beter’ leidt tot bijzondere innovaties, nog slimmere processen en automatisering van zelfs de kleinste details. ‘Samen’ garandeert maatwerk, aandacht voor het menselijke, aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing van al onze medewerkers.

 

Naam 
ICS Groep
Adres Einsteinstraat 20
Postcode 6604 BW Wijchen
Telefoon 026-3622133
Website www.icsgroep.nl
E-mail info@icsgroep.nl


http://www.bcawc.nl/write/Afbeeldingen1/Smoelenboek/Haico Klerks.jpeg?preset=content

Haico Klerks


Menu