JWR Electrotechniek

JWR is gespecialiseerd in het meedenken in elektrotechnische oplossingen op maat met een focus op total cost of ownership. Wij bedenken en realiseren installaties die aansluiten bij uw eisen en wensen en adviseren u over alternatieven, gebruikskosten en systeemvoordelen.

De kracht van de connectie

JWR elektrotechniek kent een lange historie. Sinds de oprichting in 1945, onder de naam Elektrotechnisch Bureau Wille, is het bedrijf uitgegroeid naar een zelfstandige, florerende organisatie met goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers. Het bedrijf houdt zich met name bezig met het ontwerp, de aanleg van en het onderhoud aan elektrotechnische installaties.

Vanuit de vestiging in Wijchen worden de werkzaamheden verricht met gebruikmaking van de modernste materialen en technieken. JWR elektrotechniek bestaat uit drie zelfstandige businessunits. (Utiliteit, Industrie en Systemen). Voor verdere informatie verwijzen wij u graag naar de overige  pagina’s op de site.

Door intensieve samenwerking met  partners is JWR elektrotechniek ook in staat een totaaloplossing te bieden op het gebied van E en W installaties.

 

Naam 
JWR Elektrotechniek
Adres Bijsterhuizen 4015
Postcode 6604 LW Wijchen             
Telefoon 024-3776944
Website www.jwr.nl
E-mail info@jwr.nl


   

Jos van Beek

Menu