Lie Design

 

Wie is -Lie-

Lie is: creatief, spontaan, een vakvrouw, een blond krullenbol, een Brabantse, lief en open. Lie heet eigenlijk Annelie, maar wordt door vrienden vaak Lie genoemd, vandaar de naam Lie.
Als kind al in de weer met de oude Singer naaimachine van haar oma. Tasjes en etui’s maken voor de vriendinnen uit haar klas uit het Brabantse Zeeland.

Maakte in haar puberjaren al kleding voor zichzelf en het was voor haar dus vanzelfsprekend dat ze de Mode opleiding in Nijmegen ging volgen.
Na wat verschillende banen in de mode branche, begon ze in 1999 voor zichzelf. Een Mode Atelier waar de mooiste creaties ontworpen en gemaakt werden! Van bruidskleding, kostuums, speciale opdrachten voor Make a Wish en diversen Prinsengroepen voor Carnaval! Daarnaast gaf ze ook les in haar atelier aan huis.

Een eigen stoffenzaak zou het plaatje compleet maken, en in 2021 deed de kans zich voor om dit te realiseren. Per oktober 2021 opende Annelie “Lie stoffen & Ateliercafé”, samen met haar man Henri, die achter de coulissen op zakelijk vlak haar bij staat met raad en daad.

Een stoffenzaak met een mooi en hip concept. Een gezellige en eigentijdse stoffenzaak,
waar het een belevenis als je er binnen bent, je ogen uitkijkt. Waar verleden en heden samenkomen; het oude ambacht verweven raakt met de nieuwe high tech machines van deze tijd, waar over gepraat wordt als men er is geweest! De ambiance met net dat stukje meer.

Nieuwgierig geworden, kom snel een keertje langs!

 

LIE- Design

Havenweg 4https://www.bcawc.nl/write/Afbeeldingen1/Smoelenboek/Website BC AWC Jpeg betanden.jpg?preset=content
6603 AS Wijchen

M. 06 – 29142159
E. 
info@liedesign.nl

Alleen op afspraak te bezoeken.

Menu