Slaapsfeer

Specialist in slaapoplossingen
Slaapsfeer heeft zich gespecialiseerd in hoogwaardige slaapoplossingen. Een nieuw bed of matras koopt u voor langere tijd. Onze meerwaarde is het advies dat we u voor en na uw aankoop bieden. Voor elke klant zoeken we de juiste combinatie van bed en matras. Op die manier hebben onze klanten jarenlang plezier van een goede nachtrust. Ook voor complete slaapkamers of accessoire bent u in onze slaapstudio aan het juiste adres.

Expertise en advies
In de afgelopen 30 jaar hebben we veel ervaring opgedaan in bedden en slaapkamers. Die kennis en expertise gebruiken we samen met u het beste bed te vinden. Op basis van uw wensen en behoeftes gaan we in onze showroom op zoek. Een bed koopt u niet dagelijks, dus is het belangrijk een goede en weloverwogen keuze te maken. Goede nachtrust betekent ook dat u zich overdag beter voelt. Dankzij goed advies koopt u zeker een bed waarvan u lang plezier heeft.

Regionaal en landelijk
Door onze liggingen in de plaatsten Beers (nabij Cuijk), Beuningen en Groesbeek komt een groot deel van onze klanten uit de regio's rondom Nijmegen, Den Bosch, Eindhoven en Venlo. Toch weten ook klanten uit andere delen van het land Slaapsfeer te vinden. Ons persoonlijke advies is in de meeste gevallen doorslaggevend. Daarnaast speelt onze ruime en sfeervolle winkels natuurlijk ook een belangrijke rol.

Service en garantie
Op al onze producten zit vanzelfsprekend garantie. Heeft u onverhoopt een probleem met een van onze producten? Dan komen we gewoon bij u langs. We zorgen dat we snel bij u zijn en bieden een passende oplossing. In de fabriek, bij ons zusterbedrijf Maxtras, voeren we reparaties snel en vakkundig uit. We willen dat u lekker slaapt en ook een goed gevoel heeft bij Slaapsfeer. Daarom mag u ons altijd benaderen voor advies of vragen.
 

Naam 
Slaapsfeer Beuningen        
Adres Hadrianussingel 34
Postcode 6642 AJBeuningen
Telefoon 024-6753759
Website www.slaapsfeer.nl
E-mail beuningen@slaapsfeer.nl


https://www.bcawc.nl/write/Afbeeldingen1/Smoelenboek/Peter van der Ligt.jpeg?preset=content

Peter van der Ligt

Menu