Stomerij Grashoff

Stomerij Grashoff is al meer dan 50 jaar een begrip op het gebied van chemisch reinigen.

Uw kleding zal professioneel worden gereinigd en verzorgd. In de regio Wijchen/ Nijmegen, Groesbeek/ Cuijk, Elst/ Valburg en groot deel van de Achterhoek, deel van Noord-Brabant en in het gebied Maas en Waal kunt u de artikelen brengen naar één van onze depots, waar u het ongeveer 2-3 dagen later weer op kunt halen. Kijk voor de adressen op onze website.

Ook bij u aan huis het stoomgoed gratis laten halen en brengen is een optie. We hebben vaste routes in een ruim gebied rondom Wijchen/ Nijmegen en omgeving. Belt u ons gerust of het ook mogelijk is bij u en voor uitleg hoe het in zijn werk gaat.

Wij reinigen tevens bedrijfskleding voor grote en kleine bedrijven en andere organisaties. Nette, goed verzorgde kleding is een visitekaartje voor uw bedrijf. Wij kunnen in de regio Wijchen/ Nijmegen, op afspraak, de kleding halen en retourneren. Uw medewerkers hoeven niet zelf naar de stomerij en u zit niet met meerdere (declaratie)bonnen. Heeft u interesse of een vraag hierover, neemt u dan contact met ons op.

Tevens reinigen wij ook trouwjaponnen, gordijnen, vitrages, vloerkleden (op afspraak), dekbedden en suede/ leer.
Voor reparaties van kleding kunt u ook bij ons terecht.
Ook verzorgen wij het wasgoed, vanuit bejaarden- en verzorgingshuizen, en natuurlijk kan dat ook vanuit uw eigen huis.

Voor vragen kunt u natuurlijk altijd bellen!

 

Naam 
Stomerij Grashoff
Adres Touwslagersbaan 29
Postcode 6602 AJ Wijchen
Telefoon 024-6413406
Website www.stomerijgrashoff.nl
E-mail stomerijgrashoff@hotmail.com   

Raymond Sponselee

Menu