Ricoh

Ricoh Document Center Nijmegen is een zelfstandige onderneming die volledig ondersteund wordt door Ricoh. Deze combinatie garandeert kwalitatief hoogwaardige diensten en service van een gerenommeerde international als Ricoh met de flexibiliteit en creativiteit van een kleinere regionale organisatie.

Door onze jarenlange ervaring hebben wij de kennis om de oplossingen efficiënt in te richten, en uiteraard specifiek aangepast aan de omstandigheden binnen uw bedrijf. Met andere woorden: wij kunnen bijvoorbeeld zorgen voor de juiste afdrukapparatuur én gewenste software voor uw organisatie. Hierdoor kunt u besparen in zowel tijd als kosten, waardoor u en uw medewerkers zich kunnen richten op de core business van uw bedrijf.

Vanzelfsprekend zullen wij gedurende de gehele contractperiode zorgen, door middel van monitoring, dat de systemen optimaal blijven functioneren, waarbij de gemaakte afspraken leidend blijven. 

Wij helpen u het overzicht terug te krijgen.

De dagelijkse stroom aan e-mails, digitale informatie en offline documenten binnen uw organisatie geordend krijgen (en houden) is geen kinderspel.

Gelukkig zijn wij expert op het gebied van IT & Document Solutions. Wat betekent dat we gespecialiseerd zijn in het stroomlijnen van juist die informatiestromen. Zo weet u zeker dat er geen schakel wordt vergeten.

 

Naam 
Ricoh Document Centre Nijmegen             
Adres Bijsterhuizen 3007 - H
Postcode 6604 LP Wijchen
Telefoon 024-3660920
Website www.rdcnijmegen.nl
E-mail info@rdcnijmegen.nl


Branko Godijk

Menu