Taxi Van Dijk

Bewegingsvrijheid volgens Taxi van Dijk

Als het om uw mobiliteit gaat, gaat Taxi van Dijk heel ver: u als passagier staat centraal in onze dienstverlening. En onze hele organisatie is er op ingericht om flexibel en snel het beste vervoer op maat te verzorgen. 

Wij beschouwen u als onze persoonlijke gast en zijn u waar mogelijk ter wille. Op ieder uur van de dag of nacht, op elke dag van de week. Volgens ons vaste uitgangspunt: u vraagt, wij draaien.

Uw mobiliteit is onze missie

Taxi van Dijk blijft investeren in uw mobiliteit. 
Ons wagenpark is altijd up-to-date en dankzij moderne computer-, communicatie- en navigatieapparatuur weten we direct hoe wij u snel en flexibel van dienst kunnen zijn. En dankzij de professionaliteit en flexibiliteit van onze medewerkers kunnen wij ons vervoersaanbod precies afstemmen op uw vraag.

Vervoer op maat

Vervoer op maat betekent dat we op het juiste moment de juiste combinatie van middelen en mensen paraat hebben om aan uw specifieke vervoersbehoeften te voldoen. 

Voor alle denkbare situaties hebben we daarom de best passende oplossingen voorhanden. En vanzelfsprekend staan veiligheid en betrouwbaarheid daarbij centraal.

 

Naam 
Taxi Van Dijk BV
Adres Spinding 3
Postcode 5431 SN Cuijk             
Telefoon 0485-337000
Website www.taxivandijk.nl
E-mail info@taxivandijk.nl


    

Edwin Koelman

 

Menu