Stolwijk Philipsen Accountants Adviseurs

Bij Stolwijk Philipsen start samenwerken altijd met een klik. Wij zijn er van overtuigd dat we onze klanten pas écht goed kunnen helpen als we ook de mens áchter de cijfers kennen. 

Onze goed opgeleide medewerkers staan altijd voor je klaar met hun kennis, ervaring en talent. Je hebt altijd één vast aanspreekpunt. Iemand die je bedrijf kent. Die weet waar je naartoe wil. Iemand met wie je ook wel eens een gezellig praatje maakt, met wie het klikt. 

Als ondernemer heb je het stuur in handen en bepaal je het beleid van je bedrijf. We ondersteunen administratieve processen en zorgen ervoor dat je voldoet aan de wettelijke eisen en optimaal gebruik maakt van fiscale faciliteiten. Dat vinden we vanzelfsprekend. En dat… is pas het begin.

Natuurlijk houden we de cijfers voor je in de gaten. Maar we vinden het vooral belangrijk dat we jou als ondernemer leren kennen. We willen weten wat jou drijft, zodat we proactief mee kunnen denken en samen enthousiast worden over nieuwe plannen. Ons advies moet ertoe leiden dat je betere resultaten boekt. Dat is ons uitgangspunt. We sparren graag, dagen uit en testen of het klopt. We enthousiasmeren waar het kan en remmen af wanneer nodig. We willen samen slimmer zijn. En als de klik er is? Dan gaan we door, tot het helemaal klopt.

Op het moment dat je er behoefte aan hebt, voorzien we je van actuele stuurinformatie. Daarmee kun je koers bepalen en waar nodig bijstellen. Onze betrokkenheid om jouw missie te laten slagen is hoog, want: we willen niet alleen samen werken, maar vooral samenwerken.

We voelen ons betrokken bij onze klanten, maar zeker ook bij de regio. Naast sponsoring van lokale evenementen en verenigingen zijn we actief in verschillende besturen en verenigingen. Want als we betrokken zeggen, dan zijn we het ook écht. Dat maakt dat we midden in de regio staan.

Bij ons ben je aan het juiste adres voor:
Accountancy en advies 
Financiële administratie
Salarisadministratie
Belastingadvies

 
Naam 
Stolwijk Philipsen         
Adres Nieuweweg 273
Postcode 6603 BNWijchen
Telefoon 024-6488666
Website www.stolwijkphilipsen.nl
E-mail info@stolwijkphilipsen.nl


Jack van Oosterhout

Menu