Uitnodiging Golfdag 2022


Uitnodiging Golfdag 2022!

We zijn nog maar net bekomen van het geweldige feestweekend ter ere van het negentig jarig bestaan van onze voetbalvereniging en de volgende Businessclub activiteit staat alweer voor de deur.

Dus hierbij nodigen we je graag uit voor onze inmiddels traditionele golfdag op vrijdag 20 mei op golfbaan de Berendonck in Wijchen. Min of meer een thuiswedstrijd dus, zodat we eventueel lekker met het fietsje kunnen of ons even kunnen laten brengen en halen (voor de golfers met professioneel materiaal :-)) 

In samenwerking met ons Businessclub lid GolfLinked hebben we weer een leuk programma samengesteld op deze golfbaan. Zowel voor gevorderden Golfers, als wel voor de beginners en de niet-golfers.    
 
Het programma ziet er als volgt uit:
 
13.00-13.30 uur:    Ontvangst in het clubhuis met koffie/thee en wat lekkers.
13.30-13.35 uur:    Openingswoord en uitleg van de dag
vanaf 14.00 uur:    Starttijden van de 9 holes ronde
14.00-17.00 uur:    Start Golf-clinic voor beginners o.l.v PGA-professionals
17.00-18.00 uur:    Borrel en een hapje
18:00-20:00 uur:    BBQ-buffet en de Prijsuitreiking
20:00 uur:              Einde Golfdag
 
We spelen een Duo wedstrijd over 9 holes. Je kunt een van de businessleden vragen om samen een koppel te vormen of je individueel inschrijven, zodat wij een maatje voor je zoeken. Nieuwe interessante ondernemers voor de businessclub zijn natuurlijk altijd welkom. 
 
Schrijf je uiterlijk in vóór 6 mei middels de onderstaande knop, zodat wij op tijd de aantallen op de golfbaan kunnen vastleggen. 

Tot slot nog even dit, mocht je het afgelopen weekend het sportpark bezocht hebben dan is je zeker opgevallen dat er inmiddels een prachtige entree gerealiseerd is. Dankzij de Businessclub, vele individuele sponsoren, maar zeker ook de werkgroep en vele vrijwilligers is dit mooie resultaat bereikt. Er volgt natuurlijk nog een officieel momentje die we binnenkort zullen communiceren.

Mocht je nog andere vragen hebben, dan horen we dat graag. Op naar weer een geweldige dag op de golfbaan.
 
Met sportieve groet,
 
Businessclub AWC en organisatie GolfLinked

Aanmelden Golfdag Businessclub AWC